Helsepilotene blogger og blir fler

Vi i Helsepilotene har startet å blogge, og dette første innlegget bærer med seg nyheter. I løpet av høsten så ble det gjort avtaler med forskjellige behandlere som har lyst til å jobbe sammen med oss kiropraktorene. Sammen vil vi utvikle konseptet og tilbudet på Helsepilotene videre.

Meningen vår har hele tiden vært å få til et godt samarbeide på tvers av forskjellige helsefag, for å kunne hjelpe fler mennesker, og for å kunne hjelpe til ved mer komplekse helseplager. Vi ønsker også å få til et bedre utviklet forebyggende tilbud da vi vet at forebygging er bedre og billigere enn å løse problemer i etterkant.

I løpet av vinteren så starter Psykolog Kjetil Friisø Ramborg her i Drammen. Han jobber med flere teknikker og vil kunne hjelp til med avspenning, angst, fobier og relasjoner. Han er i ferd med å spesialisere seg på barn og ungdom.

Massør Stina Skjold Arnesen vil også starte hos oss i løpet av årsskiftet. Hun har tidligere jobbet på Sentrum Ledd og Muskelklinikk her i Drammen i mange år.

Vi gleder oss til å bli fler!

Legg igjen kommentar

*