Ansatte

Kiropraktor Kristian Hviding Kvam

Kiropraktor

Kristian Hviding Kvam

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark 2006. Tidligere jobbet på en større klinikk i Drammen og drevet en klinikk i Kongsberg. Han har en etterutdanning i Medisinsk Akupunktur, dette i ledd med interesse for kroniske problemstillinger. Har også lang erfaring med utredning og behandling av barn og unge.

Kiropraktor Kim Darias Kristiansen

Kiropraktor

Kim Darias Kristiansen

Send epost
Ring: 478 77 700

Kim er utdannet ved Anglo-European College og Chiropractic (AECC) i England og har tidligere jobbet ved Bamble Kiropraktor Klinikk. I løpet av karrieren har han jobbet med et bredt spekter av pasienter, fra spedbarn til godt voksne. Kim utreder og behandler plager i hele bevegelsesapparatet; ben, armer, rygg og nakke. Han skrev sin masteroppgave om svimmelhet, og har i tillegg til dette en spesiell interesse for hodepineproblematikk. Kim er opptatt av at hver pasient skal bli sett, hørt og ivaretatt. I tråd med dette legges mye vekt på en god utredning, samt bruk av rettigheter til å sykemelde eller henvise til spesialisthelsetjenesten om nødvendig.

massør vibeke gundersen

Massør

Vibeke Gundersen

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet klassisk massør fra Axelsson og har jobbet på et større kiropraktorsenter i Drammen i over 10 år. Hun er tidligere skøyteløper og har erfaring med idrettsskader og plager både som aktiv og som massør.