Ansatte

Kiropraktor Kristian Hviding Kvam

Kiropraktor

Kristian Hviding Kvam

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark 2006. Tidligere jobbet på en større klinikk i Drammen og drevet en klinikk i Kongsberg. Han har en etterutdanning i Medisinsk Akupunktur, dette i ledd med interesse for kroniske problemstillinger. Har også lang erfaring med utredning og behandling av barn og unge.

Kiropraktor Kim Darias Kristiansen

Kiropraktor

Kim Darias Kristiansen

Send epost
Ring: 478 77 700

Kim er utdannet ved Anglo-European College og Chiropractic (AECC) i England og har tidligere jobbet ved Bamble Kiropraktor Klinikk. I løpet av karrieren har han jobbet med et bredt spekter av pasienter, fra spedbarn til godt voksne. Kim utreder og behandler plager i hele bevegelsesapparatet; ben, armer, rygg og nakke. Han skrev sin masteroppgave om svimmelhet, og har i tillegg til dette en spesiell interesse for hodepineproblematikk. Kim er opptatt av at hver pasient skal bli sett, hørt og ivaretatt. I tråd med dette legges mye vekt på en god utredning, samt bruk av rettigheter til å sykemelde eller henvise til spesialisthelsetjenesten om nødvendig.

massør vibeke gundersen

Massør

Vibeke Gundersen

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet klassisk massør fra Axelsson og har jobbet på et større kiropraktorsenter i Drammen i over 10 år. Hun er tidligere skøyteløper og har erfaring med idrettsskader og plager både som aktiv og som massør.

Kiropraktor Drammen Hans Markus Rød

Kiropraktor

Hans Markus Rød

Send epost
Ring: 478 77 700

Hans Markus er for tiden i permisjon pga etterutdanning. Han er tilbake mot slutten av 2019.