Kiropraktor Drammen

Vi jobber med både akutte skader, kroniske plager og forebygging i alle aldersgrupper fra nyfødt til eldre.
Alle problemstillinger knyttet til kroppens motoriske og nevrologiske apparat utredes og behandles.

Behandlinger:

Førstegangskonsultasjon (30 min) – Kr 650,-
Vanlig konsultasjon (15 min) – Kr 450,-
Utvidet konsultasjon (30 min) – Kr 550,-
BESTILL TIME HER

Ved første konsultasjon gjør vi en grundig utredning av problemstillingen. Vi tar en samtale om problemet og gjør relevante undersøkelser før videre tiltak bestemmes i felleskap.
Tiltakene innebærer som regel enten behandling hos oss, eller videre henvisninger til spesialtjenesten, røntgen/MR, eller til fysioterapeut.
Vi har henvisnings- og sykmeldingsrettigheter.En utvidet konsultasjon bruker vi oftest dersom du kommer med nye problemstillinger eller dersom vi må lage papirer til NAV eller fastlege. Enkelte problemstillinger krever også lengre behandlingstid hos kiropraktoren.

Kiropraktor Drammen Kristian Hviding Kvam

Kiropraktor

Kristian Hviding Kvam

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark 2006. Tidligere jobbet på en større klinikk i Drammen og drevet en klinikk i Kongsberg sammen med Ragnhild. Han har en etterutdanning i Medisinsk Akupunktur, dette i ledd med interessen for kroniske pasientgrupper.

Kiropraktor Kim Darias Kristiansen

Kiropraktor

Kim Darias Kristiansen

Kim er utdannet ved Anglo-European College og Chiropractic (AECC) i England og har tidligere jobbet ved Bamble Kiropraktor Klinikk. I løpet av karrieren har han jobbet med et bredt spekter av pasienter, fra spedbarn til godt voksne. Kim utreder og behandler plager i hele bevegelsesapparatet; ben, armer, rygg og nakke. Han skrev sin masteroppgave om svimmelhet, og har i tillegg til dette en spesiell interesse for hodepineproblematikk. Kim er opptatt av at hver pasient skal bli sett, hørt og ivaretatt. I tråd med dette legges mye vekt på en god utredning, samt bruk av rettigheter til å sykemelde eller henvise til spesialisthelsetjenesten om nødvendig.