Kiropraktor Drammen

 

Vi jobber med både akutte skader, kroniske plager og forebygging i alle aldersgrupper fra nyfødt til eldre.
Alle problemstillinger knyttet til kroppens motoriske og nevrologiske apparat utredes og behandles.

Behandlinger:

 

Førstegangskonsultasjon (30 min) – Kr 650,-
Vanlig konsultasjon (15 min) – Kr 420,-
Utvidet konsultasjon (30 min) – Kr 550,-

 

BESTILL TIME HER

Ved første konsultasjon gjør vi en grundig utredning av problemstillingen. Vi tar en samtale om problemet og gjør relevante undersøkelser før videre tiltak bestemmes i felleskap.
Tiltakene innebærer som regel enten behandling hos oss, eller videre henvisninger til spesialtjenesten, røntgen/MR, eller til fysioterapeut.
Vi har henvisnings- og sykmeldingsrettigheter.En utvidet konsultasjon bruker vi oftest dersom du kommer med nye problemstillinger eller dersom vi må lage papirer til NAV eller fastlege. Enkelte problemstillinger krever også lengre behandlingstid hos kiropraktoren. 

Kiropraktor Drammen Kristian Hviding Kvam

Kiropraktor

Kristian Hviding Kvam

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark 2006. Tidligere jobbet på en større klinikk i Drammen og drevet en klinikk i Kongsberg sammen med Ragnhild. Han har en etterutdanning i Medisinsk Akupunktur, dette i ledd med interessen for kroniske pasientgrupper.

Kiropraktor Hans Markus Rød

Kiropraktor

Hans Markus Rød

Markus er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England, og hadde sin turnustjeneste i Sarpsborg og Halden. Han er opptatt av å hjelpe mennesker med langvarig smerteproblematikk, og ønsker å formidle kunnskap om smerteopplevelsen, og hvordan denne kan påvirkes av faktorer som tanker, følelser, adferd og miljø.