Vårt fokus er helhetlig behandling, og forebygging gjennom en aktiv livsstil og et bevisst kosthold

Kroppen er designet for å brukes

Mange av oss bruker stadig mer av døgnet på stillesittende aktiviteter. Vi sitter på vei til jobb, på jobb, før vi så kommer hjem og bruker fritiden vår sittende foran en skjerm.

For en kropp som er skapt for regelmessig fysisk aktivitet får dette store helsemessige konsekvenser. Livsstilssykdommer som diabetes og hjerte-/karsykdommer øker i forekomst og mange opplever plager fra musklene eller skjelettet.

Å forebygge er bedre enn å reparere

For å forebygge sykdom må man styrke helsen. God helse gjør kroppen bedre rustet til å takle påkjenninger. Invester tid i helsen din i dag, så unngår du bruke tid på sykdom i morgen.

Vi i Helsepilotene er opptatt av å tenke helhetlig rundt kropp og helse. I tillegg til spesifikke behandlingsformer bidrar vi også med rådgivning rundt temaene livsstil og kosthold.

Helsepilotene

Helsepilotene er en bedrift som ble startet i 2011 med en entusiastisk tanke om at vi kan levere noe bedre. En bedre hverdag for våre kunder, og en bedre hverdag for oss.

Vi ønsker å tilby våre kunder en opplevelse der man blir tatt på alvor, hvor man blir hørt og der «dårlig tid» er et ukjent konsept. Vi vil være tilgjengelige raskt for en konsultasjon eller ved spørsmål og videre hjelp.

Vi lever ikke etter å «kunne litt om alt», vi vil gå i dybden og bruke vår erfaring innen hvert vårt område. Vi ønsker å levere et produkt som er trygt, hvor vi ikke kun skraper i overflaten av problemet, og hvor vi kan gi spesifike anbefalinger og råd.
Vi vil prøve å hjelpe deg med ditt problem og gi deg teknikker og redskaper til å klare deg i hverdagen selv.

Det er din helse og din kropp!

Våre tjenester

Kiropraktor
Massasje