Ansatte

Kiropraktor Kristian Hviding Kvam

Kiropraktor

Kristian Hviding Kvam

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark 2006. Tidligere jobbet på en større klinikk i Drammen og drevet en klinikk i Kongsberg. Han har en etterutdanning i Medisinsk Akupunktur, dette i ledd med interesse for kroniske problemstillinger. Har også lang erfaring med utredning og behandling av barn og unge.

Kiropraktor Hans Markus Rød

Kiropraktor

Hans Markus Rød

Send epost
Ring: 478 77 700

Markus er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England, og hadde sin turnustjeneste i Sarpsborg og Halden. Han er opptatt av å hjelpe mennesker med langvarig smerteproblematikk, og ønsker å formidle kunnskap om smerteopplevelsen, og hvordan denne kan påvirkes av faktorer som tanker, følelser, adferd og miljø.

massør vibeke gundersen

Massør

Vibeke Gundersen

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet klassisk massør fra Axelsson og har jobbet på et større kiropraktorsenter i Drammen i over 10 år. Hun er tidligere skøyteløper og har erfaring med idrettsskader og plager både som aktiv og som massør.

Vil du ha bildet ditt her?

Ta kontakt for å høre om muligheter

Send epost
Ring: 478 77 700

Vi søker stadig nye folk til et tverrfaglig samarbeid. Er du en person som brenner for ditt fag, og har du et ønske om å samarbeide med andre profesjoner?
Da er du rett person for oss.