Ansatte

Kiropraktor Kristian Hviding Kvam

Kiropraktor

Kristian Hviding Kvam

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet fra Syddansk Universitet i Danmark 2006. Tidligere jobbet på en større klinikk i Drammen og drevet en klinikk i Kongsberg. Han har en etterutdanning i Medisinsk Akupunktur, dette i ledd med interesse for kroniske problemstillinger. Har også lang erfaring med utredning og behandling av barn og unge.

Kiropraktor Hans Markus Rød

Kiropraktor

Hans Markus Rød

Send epost
Ring: 478 77 700

Markus er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England, og hadde sin turnustjeneste i Sarpsborg og Halden. Han er opptatt av å hjelpe mennesker med langvarig smerteproblematikk, og ønsker å formidle kunnskap om smerteopplevelsen, og hvordan denne kan påvirkes av faktorer som tanker, følelser, adferd og miljø.

massør vibeke gundersen

Massør

Vibeke Gundersen

Send epost
Ring: 478 77 700

Utdannet klassisk massør fra Axelsson og har jobbet på et større kiropraktorsenter i Drammen i over 10 år. Hun er tidligere skøyteløper og har erfaring med idrettsskader og plager både som aktiv og som massør.

ansatt

Ernæringsfysiolog

Trine Morseth Finnerud

Send epost
Ring: 478 77 700

Trine har en Master i Nutrition and Dietetics fra Griffith Univeristy i Australia (2014). Hun har særskilt kompetanse innen klinisk ernæringsbehandling, for både voksne og barn, ved livsstilssykdommer, andre sykdommer der ernæring er vesentlig for livskvalitet og funksjon, og ved situasjoner der det er ønskelig med en livsstilsendring.